Teorijska obuka

Teorijska nastava se održava radnim danima u prepodnevnim i popodnevnim terminima da bi ste mogli da se uklopite sa Vašim ostalim obavezama.

Više od 15 godina sa Vama

Zakonom o bezbednosti saobraćaja RS propisana je obavezna teorijska nastava za vozače B kategorije u trajanju od 40 nastavnih časova(30n/h predavanja i 10 časova vežbanja svih saobraćajnih situacija) i to po najviše 3 n/h dnevno u trajanju od po 45 minuta.

Na osnovu programa teorijske obuke, auto škola BORA formirala je detaljan plan realizacije svih pojedinačnih časova nastave koristeći se pedagoško-andragoškim metodama izvođenja grupne nastave.

U cilju sticanja što višeg nivoa znanja kandidata i izgradnji pozitivnih stavova o samostalnom i bezbednom ponašanju u saobraćaju, akcenat u teorijskoj obici kandidata dali smo tzv. Interaktivnoj nastavi uz aktivno učešće kandidata za vozače.

Nastava je zasnovana na multi-medijalnim principima i to:

  • power point prezentaciji,
  • animaciji tj. simulaciji saobraćajnih situacija,
  • video prezentaciji u realnim uslovima saobraćaja korišćenjem najsavremenijih nastavnih sredsatava i metoda zemalja zapadne Evrope i sveta u obuci vozača.

Nastavu izvodi diplomirani inženjer saobraćaja, licencirani predavač Petar Petrović sa višegodišnjim iskustvom u obuci kandidata i izvođenju nastave.

Teorijska nastava se odršava radnim danima u prepodnevnim i popodnevnim terminima i to:

  • od 10.00-13.00h (3 n/h)
  • od 17.00-20.00h (3 n/h)

Prijavite se već danas!

Pozovite nas i zakažite sastanak! Rado ćemo Vam objasniti sve što Vas zanima u vezi procedure za obuku i polaganje!

  • 064/900-80-80

80% učenika je upisalo našu školu preko preporuke

Evo šta su rekli o uslovima i saradnji sa nama:

U auto školi Bora rade veoma prijatni ljudi koji su mi pomogli da savladam svoj početni strah od vožnje. Moja topla preporuka za sve nove polaznike.

Natalija Paunović

Pre svega mi se svidelo to što postoji izbor od nekoliko veoma dobrih vozila na kojima može da se radi obuka. Instuktori imaju mnogo strpljenja i sve objasne detaljno.

Žarko Naumović

Jako sam zadovoljna pristupom u Auto školi Bora, stučno osoblje je uvek tu da pomogne oko svih nedoumica.

Jovana Mitrović

Pozovite nas i zakažite sastanak

064/900-80-80