Teorijski ispit

Saznajte na koji način se radi teorijski ispit u auto školi Bora.

Teorijski ispit kandidata za vozače polaže se u auto školi BORA u učionici kapaciteta za 24 kandidata najranije deset dana nakon završetka teorijske nastave u unapred utvrđenim terminima koje određuje MUP i to uvek u prepodnevnim časovima.

Ispitna pitanja su javna i dostupna svim kandidatima na internet adresi servisi.euprava.gov.rs/autoskole ili na internet adresi auto škole BORA  www.autoskolabora.rs sa datim tačnim odgovorima na sva ispitna pitanja, dok je kombinacija ispitnih pitanja službena tajna zakonodavca. Od ukupnog broja ispitnih pitanja (2000 pitanja) iz navedenih oblasti ZOBS po unapred određenom konceptu,svakom kandidatu za vozača A i B kategorije formira se test od 41 (A kat.), tj. 41 (B kat.) bodovanih sa ukupno 100 poena.

Da bi kandidat položio teorijski ispit potrebno je da tačno odgovori na postavljena pitanja, tj. postigne najmanje 85% od ukupnog broja poena.

Počev od 01.01.2016. godine, teorijski ispit se polaže na računaru u svakoj auto školi pod video nadzorom (čime se eliminišu moguće zloupotrebe u postupku ispita), tako da niko neće znati kombinaciju ispitnih pitanja, jer će istu slučajnim izborom pitanja generisati računarski program (softwer).

Prijavite se već danas!

Pozovite nas i zakažite sastanak! Rado ćemo Vam objasniti sve što Vas zanima u vezi procedure za obuku i polaganje!

  • 064/900-80-80

80% učenika je upisalo našu školu preko preporuke

Evo šta su rekli o uslovima i saradnji sa nama:

U auto školi Bora rade veoma prijatni ljudi koji su mi pomogli da savladam svoj početni strah od vožnje. Moja topla preporuka za sve nove polaznike.

Natalija Paunović

Pre svega mi se svidelo to što postoji izbor od nekoliko veoma dobrih vozila na kojima može da se radi obuka. Instuktori imaju mnogo strpljenja i sve objasne detaljno.

Žarko Naumović

Stručno osoblje u Auto školi Bora , uvek mi je pomoglo da resim sve nedoumice u vezi teorijskog i praktičnog dela.

Mila Jovanović

Pozovite nas i zakažite sastanak

064/900-80-80